Recenties

Mvr.Apers Dendermonde (15/12/2015)

De zetel AYLF120 beantwoordt volledig aan onze wensen en verwachtingen: hij is niet alleen praktisch en comfortabel, hij oogt nog elegant ook!
Prima service!

Vandevelde Antwerpen(Wilrijk),2014/09 Relax Medicare.

U heeft inderdaad een model geleverd bij mijn ouders. Zij zijn zeer tevreden met het model en zouden graag een tweede zetel bestellen van hetzelfde formaat.

Doro De Boeck (sept.2014)

Wij zijn vandaag onze moeder gaan bezoeken in het rusthuis. Prachtzetel!!!! Ze is er echt tevreden over; makkelijk in bediening, mooie uitvoering, en prima levering!
(relaxzetel Medicare)

J.Delicaet Deurne

Hier enkele woordjes,de stoel is een droom,van morgen geen pijn in de rug, zeker het resultaat van de zetel.
Relaxzetel El Rei

Gilbert Geelen (2013)

Alles is naar wens Paul, kan niet beter. Matras is prima alsook de Tech 400 lattenbodems, en ook bedankt voor de kussens hoor. De bezorgingsdienst heeft netjes afgeleverd.
(product: B A Diamond )

Davy en Wendy Vandermeulen ,Linden(B)

Matras is een enorme verbetering voor mijn rug. Dank hiervoor.
( product: BE A DIAMOND)

Centro especializado en pediculosis. Marbella, Spain. 7/2/2013

Dear Paul, just to confirm that I have the parcel already. Thank you very, very much for the extras, I apreciate a lot and I hope to invite you a drink on your next holidays here. Paco.
( Piojos No, Francisco Moreno Valenzuela )

Inés Pelayo, Tres Cantos- MADRID, 5/2/2013

It´s been very nice to treat with you, I hope do not forget if you come to Madrid give us a call and have a coffee...
Take care, luck and keep in touch. Cristina e Inés.

R.Vanmechelen

" Allereerst wens ik u mede te delen dat we super tevreden zijn van onze aankoop.Vriendelijke groeten. Rudi "
18 december 2012 08:54:06 GMT+01:00 ( Bed Stretto)

D.Wagenaer

Goedemorgend Paul, Uitstekende nachtrust gehad. Hoef mijn oude matras niet terug.( latexco )

Dhr & Mvr Briers St-Truiden

De leverancier waarvan wij supercontent zijn.

Turrekens Chr.

Bij deze wil ik je vriendelijk bedanken in naam van mijn moeder, voor de vluge levering van deze fantastische relax Medicare. Ik hoop in de toekomst met de firma SuperMedic nog een levering te kunnen doen, en zal deze zeker aanbevelen bij vrienden en kennisen omtrent jullie knappe service.
9-mrt-2012

Nieuw kinderziekenhuis Prinses Elisabeth, UZ Gent.( zetelbedden BK108)

( levering van 69 zetelbedden Zie video op Youtube: http://www.youtube.com/watch?v=5u37UUk1Fmw )
Gent 2011 " De 10-jarige prinses Elisabeth opende met haar trotse ouders prinses Mathilde en prins Filip het nieuw kinderziekenhuis Prinses Elisabeth op de campus van UZ Gent. Het is dé top in België inzake kindergeneeskunde en combineert top geneeksunde met maximaal comfort voor kinderen én ouders. Een mooie realisatie. Op elke afdeling in het nieuwe kinderziekenhuis krijgen ouders comfortabele slaapmogelijkheden om bij hun kind te blijven overnachten" .(bron UZ Gent/De Standaard/Journaal)
"Het gaat om veel meer dan alleen maar een verhuizing", zegt Lieven De Geyter. 'Vanaf nu zijn alle diensten die met kinderen te maken hebben, ook dagkliniek en radiologie, gecentraliseerd in één gebouw. Ook het comfort voor ouders of familieleden die bij de kinderen willen blijven overnachten is veel groter dan in de vroegere afdeling. "
( (bron: De Standaard : http://www.standaard.be/artikel/detail.aspx?artikelid=B03BTN2T )

Greet Meijer

hartelijk dank voor de snelle levering en de service. Fijn dat er een persoonlijk briefje bij de levering stak. Ik ben er super tevreden over. Geen pijnlijke nek of schouders meer 's morgens... ik geniet ervan. Vriendelijke groet

Myriam & Fritz Dox-Frias

Dear Mr. Vuylsteke, Thank you very much for your services. Delivering the sofa-bed yesterday at our home was really appreciated. You and Ms. Dominique are really good sales representatives and we wish you both much success.
Thinking back to our conversation yesterday about the market, it came to my mind the fact that before contacting your company we were in different furniture stores such as ODRADA, Meubelux, etc., and even though they have sofa-beds they DO NOT HAVE THE QUALITY AND THE LOVELYNESS of your products.

M.Van Buyten Waasmunster

Hartelijk dank voor de vlotte afhandeling dit was super echt een aanrader, bedankt, zal jullie zeker aanraden. Groeten
4 april 2011 21:50:40 GMT+02:00

Mvr Hekman uit Nederland.

Hartelijk dank voor de snelle levering van het gewenste kussen. Ik ben onder de indruk van uw keurige afhandeling.
Dit is een goede opsteker voor u en wanneer ik kan zal ik zeker reclame voor Supermedic maken. Hartelijke groeten, Tineke Hekman

Mvr.Hernalsteen

De zetel van ons moeder is fantastisch en wordt dag en nacht gebruikt !!!!

Friede Edegem

Even een mail om u te melden dat mijn vader die verblijft in Mayerhof, heel tevreden is over de relaxzetel die u vorige woensdag geleverd hebt. Hij vindt het een hemelsbreed verschil met zijn lange zitdagen in zijn rolstoel, kan er na de middag enkele tijd in slapen en is werkelijk heel gelukkig met deze aankoop. Ik wil u graag danken voor de hulp bij de keuze van deze zetel, en voor de vriendelijke en hulpvaardige service, ook bij het leveren van de zetel. Mijn vader was enthousiast over jullie bereidwillige en vooral hartelijke hulp.(22 februari 2010 09:47)

Veerle

Lang geleden dat wij zo'n service kregen!
Ons op de hoogte houden van bestelling, afhalen in weekend mogelijk. Super!
Wij zijn zeer tevreden over het bedje. Ideaal voor een onthaalmoeder.
Een goed adres heb ik al vast! Bedankt voor alles.
En graag tot een volgende aankoop.
Veerle
Wed 03-Feb-10

Lezersbrieven Bron: hbvl Auteur: Fraiponts Inge.(2008)

Als verpleegkundige van het CLB GO Genk-Maasland(vest Bree) zou ik willen reageren op het artikel van het kriebelteam van Dinsdag 6 november. Ook ik kwam en kom regelmatig in contact met het luizenprobleem op school. Met een ijverige directrice en een gemotiveerd team, zochten we naar oplossingen voor dit probleem, maar ook naar een andere manier om luizen uit de taboesfeer te halen. En zo ontstond na veel zoekwerk het eerste luizenteam(volgens sommige het enige toen in Vlaanderen) in Basisschool Go De Boomgaard te Meeuwen-Gruitrode. We kregen hierbij de volledige medewerking van Dhr. Vuylsteke( vertegenwoordiger "De Luizenvanger"), die ons alle materiaal gratis leverde.
Op regelmatige basis wordt de werking van het team geevalueerd en bijgestuurd op maat van de school. De luizenmoekes krijgen zonodig bijscholing en zijn ook verplicht een code te ondertekenen. http://www.gemeenschapsonderwijs.be/sites/Dagkrant/Documents/Luizenpreventieplan.doc
Later volgden andere GO-scholen uit ons werkgebied dit voorbeeld.
Na 4 jaar kan ik toch wel besluiten dat deze aanpak effectief en positief is, maar ook zeer arbeidsintensief. Een volledig luizenvrije school blijkt een utopie, maar de luizenproblematiek is tot een minimum herleid. Maar wat zeker zo belangrijk is, het is bespreekbaar geworden zowel bij leerlingen als bij ouders.
( artikel uit Het Belang van Limburg )

Palliatieve eenheid in Andre Dumont Z.O.L.Genk.( Bron: Het Belang van Limburg ©2003 )

Genk, 2003.
Vrijdagavond is de palliatieve eenheid van campus Heiderust officieel verhuisd naar Campus Andre Dumont in Waterschei. Een gelegenheid om meteen bezoekers een kijkje te gunnen achter de schermen. Zeg maar een uitzonderlijke opendeurdag. Het is dan ook een uitzonderlijke ziekenhuisafdeling. Een afdeling waar niet de ziekte dan wel de zieke centraal staat. Bedoeling is dat palliatieve patiënten op een zo aangenaam mogelijke wijze hun laatste dagen,weken of maanden kunnen slijten en kunnen leven volgens eigen behoeften. en daar zorgen de meer dan 32 vrijwilligers en 15 verpleegkundigen voor. De acht palliatieve bedden die toegekend zijn aan het Ziekenhuis Oost Limburg (ZOL) zijn allemaal ondergebracht in de eenheid in campus Andre Dumont. Elke patiënt mag dan al een eigen badkamer hebben, toch trekt de centrale badkamer in beschilderde wanden, de meeste aandacht. Met bubbelbad en geurfaciliteiten is dit het plekje waar de patiënten in alle intimiteit tot rust kunnen komen. Maar ook de rest van de infrastructuur is ingericht met het oog op een relaxerend effect op patiënt en bezoeker.

Valerie Smeyers

Geachte Heer,
Alles is geleverd in perfecte staat. Wij danken U voor de klantvriendelijke opvolging van de bestelling en levering en zullen zeker reclame voor Uw bedrijf maken.
Met vriendelijke groeten,
27 Aug., 2009 12:07PM

Ann Rotty , Hoofdvroedvrouw Materniteit, Jan Palfijn Gent

Subject: reactie op relaxzetel ANGEL

Geachte heer,
Reeds vele moeders hebben er kunnen van genieten!

Vriendelijke groeten
Sent: 30 November, 2007 4:02 PM

Chris Verhesen

Prettig dat u uw belofte om nog deze week te leveren, nakwam.
Ik apprecieer dat ten zeerste. Mijn moeder is dan ook innig tevreden met haar Sanio.
Ik zal niet nalaten om, daar waar mogelijk interesse is voor uw producten, de kwaliteit ervan, net zoals de verhouding prijs/kwaliteit te belichten, waarbij de goede service nog een extra pluspunt is.
Vriendelijke groeten.
24 May, 2008 12:04 PM

Sylvia Stouten

Langs deze weg wil ik u nogmaals bedanken voor de snelle levering van een patiëntenzetel. In deze moeilijke tijden doet het goed om mensen tegen te komen met het hart op de juiste plaats.
Verder wil ik u even zeggen dat mijn grootvader als een koning in zijn nieuwe zetel zit. Hij ziet er zo gelukkig uit. We zijn allen blij dat we hem naar huis gehaald hebben. Hij praat alweer een beetje en lachen doet hij vaak. We zijn blij dat we hem terug met liefde kunnen omringen.